Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Sport

14 Noi. 2022 / 17:11

Super-starul portughez Cristiano Ronaldo, declaraţii incendiare: „M-am simţit trădat” (VIDEO)

Declaraţii incendiare ale super-starului portughez Cristiano Ronaldo într-un interviu oferit unui jurnalist britanic. Fotbalistul lui Manchester United a afirmat că nu îl mai respectă pe antrenorul Erik ten Hag şi „a făcut praf” conducerea clubului pentru că îl forţează să plece de pe Old Trafford, transmite Moldova 1.

„Nu doar antrenorul vrea ca eu să plec, dar şi alţi 2-3 oameni. - Oameni din conducerea clubului? - Da. M-am simţit trădat. - Nu ar trebui să spun asta, dar nu îmi pasă. Oamenii trebuie să ştie adevărul. Mă simt trădat, simt că sunt oamenii care nu vor ca eu să fiu aici şi asta s-a întâmplat şi în sezonul trecut”, a declarat fotbalistul.

Cristiano Ronaldo a rămas şocat de faptul că, după ce Sir Alex Ferguson a părăsit postul de antrenor în 2013, clubul nu a mai progresat absolut deloc.

„Nimic nu s-a schimbat şi mă surprinde asta. Nu e vorba doar de bazin, ci şi de sala de forţe, de bucătărie, tehnologiile folosite. Timpul parcă s-a oprit la ei”, a adăugat Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo nu a fost convocat în lot pentru ultimele două meciuri, cu Aston Villa în Cupa Ligii Angliei şi cu Fulham în campionat.

Comentarii