News

photo source:

News / Press Releases TRM

11 Apr. 2023 / 15:26

Eurovision 2023: Piesa Soarele şi Luna a sunat pe scena de la Madrid

A mai rămas puţin timp până la Eurovision Song Contest 2023, iar reprezentanţii ţărilor participante la cea de-a 67-a ediţie a concursului muzical participă în cadrul Eurovision pre-parties. Este şi cazul lui Pasha Parfeni, care a cântat în cadrul pre-Eurovision party din Madrid, Spania.

Cea de-a doua petrecere spaniolă de dinaintea Eurovision din acest an, Pre Party ES, s-a desfăşurat la Madrid pe 7 şi 8 aprilie. Reprezentanţii din Suedia, Austria, Armenia, Norvegia şi Finlanda au cântat în premieră în cadrul unui pre-Eurovision party din acest an.

De asemenea, Pasha Parfeni şi Loreen, reprezentanta Suediei la Eurovision 2023 şi câştigătoarea ediţiei din 2012 a concursului, s-au reîntâlnit la 11 ani distanţă de la participarea la Eurovision Song Contest 2012. A mai rămas puţin timp până la Eurovision Song Contest 2023, iar reprezentanţii ţărilor participante la cea de-a 67-a ediţie a concursului muzical participă în cadrul Eurovision pre-parties. Este şi cazul lui Pasha Parfeni, care a cântat în cadrul pre-Eurovision party din Madrid, Spania.

Artiştii au împărtăşit amintiri şi au vorbit despre emoţiile pregătirilor pentru concursul din acest an. Coincidenţă sau nu, interpreţii vor evolua în prima semifinală de pe 9 mai în mod  succesiv, cu numerele de ordine 10 şi, respectiv, 11. 

Pasha Parfeni va evolua în prima semifinală a concursului muzical de pe data de 9 mai, cu numărul de ordine 10. Este a doua oară când Pasha Parfeni reprezintă Republica Moldova la concursul Eurovision. Interpretul a obţinut locul 11 în anul 2012 la Baku, cu piesa Lăutar.

Show Comments