Ştiri

Sursa imaginii: fmf.md

Postat de: Eliza Mihalache

Ştiri / Sport

28 Sep. 2022 / 13:19

Echipa naţională de tineret a terminat la egalitate meciul de fotbal cu reprezentativa a Azerbaidjanului

Echipa naţională de tineret „sub 21 de ani” a Republicii Moldova a terminat la egalitate meciul amical de fotbal cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului, informează Moldova 1.

Partida jucată pe stadionul „Dalga Arena” de la Baku s-a încheiat la egalitate, scor 0:0. Acesta a fost primul meci de pregătire a tinerilor noştri „tricolori” către preliminariile Campionatului European din 2025 cu un lot reînnoit. Asta pentru că în următoarele preliminarii pot juca doar fotbalişti născuţi în 2002 şi mai târziu. S

„În prima repiză nu ştiu dacă adversarii au ajuns până la poarta noastră. Nici noi nu am făcut foarte multe lucruri. În repriză a doua am jucat ceva mai slab. Clar că am vrut să văd toţi băieţii la treabă. Mi-am făcut o impresie cât de cât, dar mai avem mult de muncă”, a relatta selecţionerul Republicii Moldova, Ştefan Stoica.

„Cred că am făcut un meci bun, dar mereu este loc de mai bine. Pentru viitor cred că echipa noastră are un potenţial foarte mare şi va da rezultate bune”, a remarcat fotbalistul Daniel Lisu.

„Am arătat că putem, că avem forţă şi sperăm că în viitorul apropiat va fi mai bine”, a precizat fotbalistul Nicu Namolovan.

Selecţionerul Ştefan Stoica a declarat că până la sfârşit de an, echipa naţională de tineret va mai disputa câteva meciuri amicale, premergătoare preliminariilor Campionatului European din 2025. Campania de calificarea va începe deja anul viitor.

Comentarii