Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Carolina Străjescu

Ştiri / Sport

13 Noi. 2022 / 21:55

Spectacol şi adrenalină la o competiţie de ciclism montan, desfăşurată în parcul Valea Morilor (VIDEO)

Spectacol şi adrenalină la "Chişinău MTB-Enduro Cup". Competiţia ce a avut loc în parcul Valea Morilor din capitală, a oferit şansa celor pasionaţi de ciclismul montan - profesioniştilor, dar şi amatorilor - să-şi demonstreze abilităţile pe teren cu denivelări şi obstacole, relatează Moldova 1.

În total, 60 de sportivi au concurat în patru curse dinamice, cu urcuşuri şi coborâşuri, iar vitezele au fost destul de mari.

„Cel mai tare mi-a plăcut din acest traseu că sunt condiţii naturale destul de complicate. Alaltăieri a fost ploaie şi traseul nu a reuşit să se usuce. Este foarte mult noroi. Sunt secţiuni în care persoana este încrezută că traseul e uscat, dar în realitate este lunecos, aşa mai jucăuş", spune Cristian Stratan.

„Nu pot să spun că a fost ceva uşor, pentru că fiecare traseu are greutăţile lui. Traseul a fost superb. După ploaie şi nu e uscat, dar nici tare ud", susţine Roman Mazur.

„Cursa a fost foarte interesantă. În ciuda timpului de afară, totul a fost perfect. Cred că toţi au fost foarte satisfăcuţi de aventura din această cursă", spune Elena Gaidabura.

Unul dintre participanţii cursei a deviat puţin de la traseu şi a fost cât pe ce să ne lovească cameramanul.

„Mereu ai emoţii în timpul cursei, cauţi cea mai bună traiectorie şi, de obicei, nu observi tot ce se întâmplă în jur. Deci, am avut noroc", a declarat Victor Senin.

Competiţia s-a desfăşurat la 5 categorii: amatori, începători, femei, biciclete electrice şi elita. Câştigătorii au obţinut cupe şi premii de la sponsori.

Comentarii