Ştirile Zilei

21 Iun. 2024 / 17:42

TRM îşi consolidează parteneriatul cu misiunile diplomatice în cadrul platformei „Prietenii Teleradio-Moldova”

Astăzi, 21 iunie, Compania „Teleradio - Moldova” a organizat un eveniment la care au participat reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat din Republica Moldova. Scopul evenimentului a fost de a discuta despre proiectele de cooperare în contextul iniţierii Platformei „Prietenii Teleradio-Moldova”.

06 Iun. 2024 / 14:18

Reprezentanţii Agenţiei Japoneze de Cooperare Internaţională au efectuat o vizită la TRM

Astăzi, 6 iunie, la sediul Companiei „Teleradio-Moldova” a avut loc o întrevedere între reprezentanţii TRM şi ai Agenţiei Japoneze pentru Cooperare Internaţională (JICA) în Moldova. Au fost discutate potenţiale colaborări şi scheme existente de cooperare în scopul îmbunătăţirii capacităţilor editoriale a furnizorului public de servicii media.

06 Iun. 2024 / 09:45

Ambasadoarea Republicii Federale Germania  în Republica Moldova a efectuat o vizită la TRM

Pe data de 5 iunie, Excelenţa Sa, doamna Margret Uebber, Ambasadoarea Republicii Federale Germania în Republica Moldova, a efectuat o vizită în cadrul Companiei „Teleradio-Moldova”, unde a avut o întrevedere cu directorul general Vlad Ţurcanu şi directorul general adjunct pentru dezvoltare Andrei Zapşa.

27 Mai 2024 / 14:00

Instituţia publică a audiovizualului a lansat Platforma „Prietenii Teleradio-Moldova”

Astăzi, 27 mai, a avut loc evenimentul de lansare a Platformei „Prietenii Teleradio-Moldova”, la care au participat Excelenţele lor, Cristian-Leon Ţurcanu, ambasadorul României în Republica Moldova şi Yamada Yoichiro, ambasadorul Japoniei în Republica Moldova.

23 Mai 2024 / 16:34

Peste 100 de milioane de telespectatori au urmărit Eurovision Song Contest 2024

Organizatorii ESC 2024 au publicat datele despre audienţa competiţiei muzicale din acest an. Un număr de 163 de milioane de persoane au urmărit celor 3 show-uri live. Numărul total de spectatori a crescut cu 1 milion de persoane în comparaţie cu ediţia din anul 2023.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Din culisele istoriei. Ronald Reagan - un președinte incompetent ? ep.1 Imperiul Britanic - un model al decolonizării ? Documentar. Franța. Ep.2,sez.2

Vezi programul complet

Moldova 2

DW Euromaxx 2023.05.04

Vezi programul complet

Radio Moldova

LA VATRA JOCULUI

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

PERMIS AUDIO

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

SUB SEMNUL SCHIMBĂRII

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta