News of the Day

16 Nov. 2023 / 15:10

Teleradio-Moldova a încheiat un acord cu UEFA care îi permite să transmită în următorii 5 ani meciurile echipei naţionale de fotbal şi două campionate europene de fotbal

Compania „Teleradio-Moldova”, cea mai importantă instituţie audiovizuală din Republica Moldova, anunţă despre semnarea unui acord nou cu Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) prin care devine difuzorul oficial al acesteia în Republica Moldova pentru meciurile echipei naţionale până în 2028 şi campionatele EURO 2024 şi EURO 2028.

16 Nov. 2023 / 09:25

Anunţ de presă

Stimaţi jurnalişti, Compania publică „Teleradio-Moldova” vă invită la o conferinţă de presă la care vor fi prezentate rezultatele negocierilor sale cu Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) privind transmisiunea unor competiţii sportive în următorii ani.

15 Nov. 2023 / 14:33

I.P. Compania „Teleradio-Moldova” a finalizat un proiect  privind reflectarea parcursului european al Republicii Moldova

I.P. Compania „Teleradio-Moldova” a finalizat implementarea grantului obţinut în cadrul programului „The Transition Promotion Program” al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe.

27 Oct. 2023 / 18:00

Ziua Naţională a Radioului va fi marcată anual la 1 noiembrie

Ziua Naţională a Radioului va fi sărbătorită pe 1 noiembrie. Aniversarea marchează prima emisie radio din România, în 1928. Cabinetul de miniştri a aprobat proiectul de lege. Iniţiativa le aparţine directorilor Teleradio-Moldova care se distanţează în acest fel de tradiţia sovietică şi restabilesc un adevăr istoric - primele unde radio au ajuns în actualul teritoriu al Republicii Moldova prin deschiderea postului de la Bucureşti.

19 Oct. 2023 / 17:54

O delegaţie a Radiodifuzorului public estonian a vizitat Republica Moldova

În perioada 17-19 octombrie 2023, preşedintele Consiliului de administraţie al radiodifuzorului public din Estonia (ERR), Erik Roose, a vizitat Compania Teleradio-Moldova. El a fost însoţit de Mart Luik, membru al Consiliului de administraţie şi Jaanus Lillenberg, director tehnic.

Latest News

On the Air

Moldova 1

Bună dimineaţa!

See full schedule of the shows

Moldova 2

Magazinul copiilor 2022.02.12

See full schedule of the shows

Radio Moldova

DIMINEAȚA CU RADIO MOLDOVA

See full schedule of the shows

Radio Moldova Youth

CEASUL DEȘTEPTĂTOR

See full schedule of the shows

Radio Moldova Music

EUROVISION

See full schedule of the shows

Send Your News

Your information can be a news.

Send News